El TAU Castelló porta ja en marxa quasi una setmana i, encara que a Toni Ten encara li falten dos jugadors per incorporar-se als entrenaments, té molt bones sensacions amb l'equip que s'ha confeccionat durant l'estiu. “Hem començat amb molt bones sensacions. Després de l'estiu confeccionant l'equip teníem ganes de començar i tenim ganes de tornar a fer una bona temporada”, confessava el tècnic.

Després de caure en playoff, sembla que eixe final va gargotejar la gran temporada que va fer l'equip, que va ser per joc i per resultats la millor de la història del club. Per això Toni Ten veu en aquesta temporada un punt i seguit per a continuar pujant escalons: “és la primera vegada que tinc sensació de ser un punt i seguit. Vull seguir com vaig deixar l'equip a final de temporada. És important que l'escaló que vam pujar l'any passat no el baixem”.

El TAU Castelló més versàtil
El TAU Castelló ha confeccionat un equip molt versàtil, diferent als que ha tingut fins al moment però que s'adapta perfectament a la filosofia del cos tècnic. Per això era tan important renovar jugadors i en això es va centrar la direcció tècnica. Tan sols l'eixida d'última hora de Juan García va trastocar els plans inicials dels castellonencs, que ràpidament van solucionar deixant un joc interior que agrada molt a Ten: “és un joc interior complet i versàtil amb capacitat de jugar jugadors en dues posicions diferents. Tenim pal baix, rebot, físic i talent. Hem fet un joc interior a l'altura dels objectius”.

Una lliga competida i vistosa
Aquesta temporada 21-22 estarà marcada per la tornada a la normalitat de la competició amb un únic grup que li dona a la lliga més empaquetatge. Si a més li afiges que un dels galls de la competició serà l'històric Estudiantes, aquesta LEB Or, enguany ho té tot per a ser competitiva com recalcava Tingues: “la lliga serà igualada i emocionant. Haurem de veure si els equips potents estan per damunt dels altres o som capaços de donar-los guerra com l'any passat. Volem competir als equips potents i que la lliga no es partisca. Volem intentar fer una lliga igualada i competitiva i tindre l'ambició de poder guanyar a qualsevol”.

Una liga competida y vistosa
Esta temporada 21-22 va a estar marcada por la vuelta a la normalidad de la competición con un único grupo que le da a la liga más empaque. Si además le añades que uno de los gallos de la competición será el histórico Estudiantes, esta LEB Oro, este año lo tiene todo para ser competitiva como recalcaba Ten: “la liga va a ser igualada y emocionante. Tendremos que ver si los equipos potentes están por encima de los demás o somos capaces de darles guerra como el año pasado. Queremos competir a los equipos potentes y que la liga no se parta. Queremos intentar hacer una liga igualada y competitiva y tener la ambición de poder ganar a cualquiera”.

Quant a la participació de l'Estudiantes, Toni Ten destacava: “la lliga va donar un impuls bo l'any que van jugar Betis i Bilbao i ara hi ha un altre salt que hem d'aprofitar els clubs i també la Federació. A nivell personal serà un moment que recordaré sempre. Hem d'aprofitar-ho tots perquè la lliga LEB Or cresca”.