Durant els dies 25 i 26 de setembre, els equips de la Comunitat Valenciana en les principals categories nacionals competiran en el Pavelló Ciutat d'Elda “Florentino Ibáñez” pel primer títol oficial de la temporada: la Lliga Valenciana 2021.

Aquest és el calendari de Finals. Totes elles es podran veure a més en directe a través del Canal YouTube de la FBCV:

Dissabte 25 de setembre
17:00 h. Final Lliga Valenciana Plata: Safir Fruits Alginet – Valencia BC
20:00 h. Final Lliga Valenciana Or: HLA Alacant – TAU Castelló

Diumenge 26 de setembre
11:00 h. Final Lliga Valenciana EBA: Angels Vision UPB Gandia – CB Alginet

La Lliga Valenciana Or, inèdita, enfrontarà per primera vegada a HLA Alacant i TAU Castelló, els dos equips de la Comunitat que ja van protagonitzar la passada temporada un emocionant PlayOff pel títol en LEB Or.

En la Lliga Valenciana Plata se medirán Safir Fruits Alginet y Valencia BC. Ambos son los recién ascendidos a la competición tras protagonizar el año pasado una excelente temporada que les llevó a entrar en la categoría por la puerta grande como campeones de la Fase Final de Liga EBA. Hay que remontarse a la campaña 2011/2012 para ver otra final de Lliga Valenciana con equipos de LEB Plata. Por entonces, Cibo Llíria logró el título derrotando a Gandia Bàsquet.

I en la Lliga València EBA els aspirants al títol són Angels Vision UPB Gandia i CB Alginet. Els de Gandia van guanyar amb molta solvència en semifinals a TAU Castelló B i el conjunt de la Ribera també va superar la seua eliminatòria davant EB Vila real. El Club Bàsquet Alginet ja sap el que és guanyar una Lliga Valenciana EBA. Ho va aconseguir en l'edició de 2017, en la qual va guanyar a Refitel Bàsquet Llíria. A més, el conjunt d'Alginet compta amb tres subcampionats en les seues vitrines: en 2010, 2012 i 2016. Pel que fa a Units pel Bàsquet Gandia, seria el seu primer títol després de quedar-se a les portes del triomf en l'edició de 2018, en la qual va perdre en la Final contra Refitel Bàsquet Llíria. A més, a Gandia també es recorden amb molta emoció les Finals del Gandia Bàsquet en ACB en 2007 i en 2011 en EBA. En totes dues es va repetir subcampionat.

VENDA D'ENTRADES

– Entrada Dissabte. Vàlida per als dos partits de la vesprada. Preu adult: 15 euros. Preu xiquet: 10 euros. L'entrada de Dissabte podrà canviar-se, fins a completar aforament, per una entrada de Diumenge d'igual valor (adult o xiquet).

– Entrada Diumenge. Preu adult: 5 euros. Preu xiquet: 3 euros.

Punts de venda d'entrades:
– Online: reserva al correu electrònic [email protected], pagament per transferència i recollida en punt de venda o en taquilles el dia del partit.

– Tendes físiques
o Carnicería Villaescusa (C/ Gonzalo Sempere 1 i Mercat Central Punts 11 i 12)
o Administració de Loteria Don Sifo (Av. Olimpiadas 13. Enfront de l'antic camp de futbol)
o Centre Educa en Petrer (C/ Toledo 34)

– En taquilla el mateix dia del partit