Aquest dijous, el president del TAU Castelló, Luis García, va presentar la campanya d'abonaments que el club tauleller ha preparat per als playoff d'ascens a la Lliga Endesa (ACB). La campanya “Junts per un somni” té l'objectiu de tornar a apropar als aficionats al pavelló per a donar suport a l'equip en la millor temporada de la seua història. Temporada a la qual el TAU Castelló posaria el fermall d'or si aconseguira l'ascens a la màxima categoria del bàsquet espanyol. Objectiu difícil ja que només un dels huit equips que jugaran el playoff serà el que aconseguisca el premi gros d'ascendir. “Volem que aquesta festa siga per a tot Castelló. Tindrem més possibilitats de tindre públic i hem pensat fer una campanya exclusivament per als playoff. Volem que Castelló visca aquests dies de manera especial al costat dels jugadors, tècnics i club”, explicava Luis García.

Per això el club vol que els ja abonats entren gratuïtament amb el seu abonament de temporada però a més vol captar més aficionats que puguen gaudir i vibrar amb l'equip. Per a això trau a la venda un abonament de 20 euros que servirà per a tots els partits que es disputen en el Ciutat de Castelló durant els playoff.

Les autoritats sanitàries ja contemplen que en el pavelló puguen assistir 1500 espectadors i el TAU Castelló vol que s'òmpliguen les localitats permeses per a portar en volandes a l'equip cap al qual seria la fita més important en la història del bàsquet provincial. Un suport que Luis García titllava de primordial, “per a nosaltres el suport dels aficionats és primordial amb el millor equip de la història que hem tingut mai i amb el millor resultat que hem aconseguit en els nostres 26 anys d'existència”.

El president del TAU Castelló va voler agrair a més a tots els abonats el suport que han donat al club i a l'equip malgrat no saber si podien assistir als partits, “volem agrair als abonats que ens han donat suport des de l'inici de lliga i per descomptat l'entrada per a ells serà gratuïta”. També ha aprofitat Luis García per a demanar l'alé de tota la família TAU Castelló, “volem també fer una crida a la nostra pedrera, ells són importants i el futur del club. Volem veure la graderia verda plena i animant”.

Aquells aficionats que vulguen traure entrada en taquilla per a cada partit ho podran fer per 15€ sempre que queden seients disponibles. Els abonaments es poden traure des d'aquest divendres a través de la web del club www.taucastello.com i es podran recollir amb anterioritat al primer partit del playoff en les oficines del club i en la taquilla el dia de partit.