La Casa Don Bosco de Godelleta continuarà com a seu del Campus de Tecnificació Minibasket almenys durant quatre anys més després de la renovació del conveni de col·laboració entre la FBCV i la Congregació Salesiana de la localitat.

El president de la Federació, Salvador Fabregat, s'ha desplaçat fins a les instal·lacions per a reunir-se amb el director de la Casa Don Bosco de Godelleta, Javier Mansergas, i formalitzar aquest acord pel qual els participants al Campus tornaran a gaudir d'un entorn immillorable per a la pràctica esportiva durant l'estiu.

La Casa Don Bosco està situada en la Serra Perenchiza, en plena naturalesa, i compta amb tota la infraestructura i instal·lacions esportives necessàries per a acollir grups de treball nombrosos i amb exigents estàndards de qualitat.

Les enquestes que tant els participants com els seus pares i mares emplenen en finalitzar el Campus testifiquen l'alt grau de satisfacció amb tots els serveis prestats per la instal·lació, la qual cosa ha motivat l'interés per totes dues parts a renovar aquest acord que permetrà que els joves jugadors/es mini continuen descobrint el nostre esport en un entorn sa, segur i amb totes les comoditats.

El Campus de Tecnificació Mini, el campus de referència en categoria minibasket en la Comunitat Valenciana, tornarà aquest estiu per a continuar oferint un espai en el qual l'oci i el bàsquet s'uneixen davall la direcció dels grans entrenadors/as i professionals del nostre esport. Molt prompte tota la informació i inscripcions.