La pràctica de l'esport a l'aire lliure és un dels grans atractius que oferix la ciutat de València. I com tots els anys, la FBCV oferirà les seues Escoles perquè xiquets/es i joves puguen gaudir de l'esport durant les seues vacances des d'una perspectiva lúdica i educativa, no únicament enfocada a l'ensenyament específic del bàsquet.

Primer arribarà l'Escola de Primavera, que obri ja el seu procés d'inscripció. I posteriorment vindrà l'Escola d'Estiu, que si bé encara no té inscripcions obertes, sí que pots anar ja consultant tota la informació.

ESCUELAS DE PRIMAVERA FBCV
Del 1 al 5 de abril para todos los chicos y chicas nacidos entre 2009 y 2018. Cinco días intensos que se llenarán de actividades deportivas y de ocio de todo tipo, incluyendo los juegos tradicionales que tanto gustan a los jóvenes de ahora. Una oportunidad inmejorable de descubrir y practicar un sinfín de deportes, no sólo baloncesto, y tomar parte en talleres de educación en valores. Todo ello en unas instalaciones tan completas como las que ofrece el Polideportivo Benimaclet de Valencia y con la colaboración del Ayuntamiento de Valencia y la Federación de Esgrima de la Comunitat Valenciana.

Més informació i inscripcions en escuelas.fbcv.es/primavera/

ESCUELAS DE VERANO FBCV
Dirigidas a chicos y chicas nacidos entre los años 2009 y 2018. Este año las Escuelas se desarrollarán del 24 de junio al 2 de agosto y del 2 al 6 de septiembre en el Polideportivo de Benimaclet, en Valencia.

Igual que a la primavera, les Escoles d'Estiu FBCV compten amb una àmplia programació d'activitats lúdiques i esportives i tenen com a objectiu que els joves es divertisquen durant les seues vacances d'estiu convivint amb altres xics i xiques de la seua edat d'acord amb uns valors personals i socials basats en el respecte, la igualtat i el treball en equip.

Tota la informació està disponible en escuelas.fbcv.es/verano/. Apertura d'inscripcions a finals del mes de març.