Highlights i Partits complets – Canal YouTube FBCV

CB Sant Blas Alacant ha alçat el trofeu de campió de la Copa Júnior Femení Preferent derrotant en la final a CB Quart-Manises per 82-30. Amb aquesta final, el Complex Poliesportiu Quart de Poblet ha posat el fermall d'or a una competició que ha destacat per l'alta resposta de l'afició, desitjosa de gaudir del bàsquet femení, animant amb força al seu equip i mostrant una gran esportivitat en tots els encontres celebrats.

El president de la FBCV, Salvador Fabregat, ha fet lliurament dels trofeus al costat del president del CB Quart-Manises, Juan Miguel Lucas, i el directiu de la Federació Fernando Carrasco. La jugadora del CB Sant Blas Alacant Candela Sabater s'ha emportat l'MVP a l'ésser la més valorada de l'encontre.

Tant CB Sant Blas com CB Quart-Manises es plantaven en la final després d'haver superat les diferents eliminatòries i deixant en el camí als altres sis equips participants: CB Terralfàs B, Flor de lis CB Algemesí, Picken Claret, CDSC Godella, F&H Fitness Vila real BC i CB Sant Blas Blau.

La Final va començar amb els dos equips molt solts en atac, però en només uns minuts CB Sant Blas Alacant va posar una marxa més i va aconseguir tancar el primer període amb un contundent parcial de 34-6. Encoratjades per la seua afició, les jugadores locals no van baixar els braços i van millorar molt el seu joc durant el segon període, encara que les alacantines continuaven mantenint les distàncies. En la segona part, va continuar lluitant cada pilota CB Quart-Manises, però no va afluixar l'equip dirigit per Mario Espinosa, sinó que va continuar mostrant la seua superioritat en la pista fins a fer-se amb el triomf final per 82-30.

Amb aquesta victòria, a més de proclamar-se campió de la Copa, CB Sant Blas Alacant pràcticament s'assegura l'ascens a Nivell 1 la pròxima temporada. Ho aconseguirà sempre que, a la finalització de la competició en el seu grup, ocupe una de les places que donen dret a participar en els Quarts de final del Campionat Preferent.