Partits en directe Canal YouTube FBCV
Galeria d'imatges
Estadístiques

In side Godella ha alçat per primera vegada el títol de campió de la Copa Júnior Masculí Preferent després de superar en la final a CB Benidorm per 73-66.

La localitat de Gata de Gorgos, seu única de les Copes FBCV, ha coronat al campió d'una de les edicions més seguides dels últims anys, tant pel notable volum d'aficionats que s'han desplaçat fins al Pavelló Municipal per a no perdre's res d'aquests dos dies de competició com per l'elevat nombre d'espectadors que han decidit veure-ho també en directe a través del Canal YouTube FBCV.

L'alcalde Gata de Gorgos, Josep Signes; el regidor d'Esports del municipi, Toni Arabí; i la presidenta del Club Bàsquet Gata, María Monfort, han sigut també testimonis de l'esdeveniment i han acompanyat al president de la FBCV, Salvador Fabregat, en l'acte de lliurament de trofeus. El guardó de Millor Jugador de la Final se l'ha emportat en aquesta edició Miguel Antoni (In side Godella), qui ha rebut a més un obsequi especial i molt típic en nom del poble de Gata de Gorgos.

Va començar la final amb un CB Benidorm molt més assentat en la pista. No només prenia millors decisions en el joc, sinó que també aprofitava les segones oportunitats que li concedia el rival. In side Godella va començar llavors a moure la banqueta i va aconseguir canviar eixa dinàmica inicial, imprimint més ritme i més intensitat per a arribar a posar-se per davant abans d'acabar el primer període.

Eixe impuls a l'alça es va prolongar i els jugadors de Pau Gallego van aconseguir els 10 punts d'avantatge en els primers compassos del segon quart, moment en el qual Benidorm va aconseguir posar fre al parcial en contra i a poc a poc va anar retallant les diferències per a tornar a ficar-se en el partit. No obstant això, In side Godella va ser capaç d'entrar a l'últim quart amb un lleuger avantatge i va saber aguantar l'empenyiment del rival per a assegurar-se així el trofeu de campió de la Copa Júnior Masculí Preferent 2022-2023.

Sábado 11 de febrero – Semifinales
Semifinal 1. Caixa Popular CBC Manises-Quart 5260 In side Godella
Semifinal 2. CB Benidorm 6962 CB Jovens Almàssera

Domingo 12 de febrero – Final
In side Godella 7366 CB Benidorm