Partits en directe – Canal YouTube FBCV
Galeria de fotos
Estadístiques

NBF Castelló ha conquistat a Castalla la seua quarta Copa Júnior Femení Preferent, recuperant així un títol que l'any passat va quedar en mans del CB Sant Blas Alacant, únic equip capaç de trencar la ratxa que venia mostrant el club castellonenc en la competició, guanyador de les edicions 2018-2019, 2019-2020, 2022-2023 i ara 2023-2024.

La victòria del NBF Castelló en la Final ha arribat amb molta solvència sobre Caixa Popular CB Tavernes (89-45). Tots dos equips havien superat prèviament en semifinals a Giticsa Jovens L'Eliana i Innolandia CBF Cabo Mar.

El Pavelló Municipal de Castalla ha estat l'escenari d'esta primera Copa FBCV de la temporada fruit de l'acord entre la Federació i l'Ajuntament de Castalla per a la promoció del bàsquet en la localitat. L'alcalde de Castalla, Jesús López, i el regidor d'Esports, Jose Miguel Payá, han assistit a tots els encontres de la Copa i han acompanyat al president de la FBCV, Salvador Fabregat, en l'acte de lliurament de trofeus, on també s'ha comptat amb més representació de la corporació municipal: Magda Berenguer, tinent d'Alcalde; Raquel García, tinent d'Alcalde de l'Àrea d'Esports; i Judit Seva, regidora de Joventut i Educació.

Sara Benhamou i Ania García, del NBF Castelló, han compartit el guardó de Millor Jugadora de la Final.

El NBF Castelló va tornar a tindre una eixida irresistible a pista. En esta ocasió, endossant un parcial de 22-0 que pràcticament va deixar sentenciat el partit per la via ràpida. 8 minuts va tardar Caixa Popular CB Tavernes a aconseguir la seua primera cistella i les castellonenques van traure el màxim profit possible de la situació.

Malgrat eixe colp inicial, les jugadores de Tavernes van intentar ficar-se en l'encontre i desenvolupar el seu joc, i encara que la millora va ser notable, el NBF Castelló no va afluixar el ritme i en cap moment va permetre que se li escapara el domini complet del partit.

Sábado 25 de noviembre
17:00 h. Semifinal 1. Giticsa Jovens L’Eliana 3171 NBF Castelló
19:00 h. Semifinal 2. Innolandia CBF Cabo Mar 5859 Caixa Popular CB Tavernes

Domingo 26 de noviembre
11:00 h. Final. NBF Castelló 8945 Caixa Popular CB Tavernes