Aquesta última jornada en les Competicions FEB ha servit perquè els equips de la Comunitat Valenciana que lideren la taula en Lliga Femenina2 i Lliga EBA consoliden encara més eixe paper protagonista. I això que cap d'ells tenia compromisos fàcils.

En LF2, Fustecma NBF Castelló va confirmar que ha tornat a recuperar el gust per les victòries sense importar l'entitat del rival. Aquest dissabte rebia en Grapa a un rival directe com és l'Homs UE Mataró Femení Maresme però les de Jaume Tormo no es van acovardir i amb un parcial d'inici de 24-6 van deixar encarrilat el que és el seu triomf número 14 en aquesta temporada. A més, la derrota de Azul Marino Viajes Mallorca Sant Josep torna a posar dues victòries de distància sobre el segon classificat.

En Lliga EBA també consoliden els seus lideratges Refitel Bàsquet Llíria en el Grup E-A i Proinbeni UPB Gandia en el Grup E-B. Els edetans no ho van tindre fàcil davant TAU Castelló B (79-71), però van aconseguir tirar avant el partit i aprofiten així la derrota d'un CB Sueca Fustes Bonet que perd ritme a les mans d'un dels equips més en forma de la lliga en aquests moments, Picken Claret. La derrota deixa a Sueca a dues victòries d'eixa primera plaça.

Una primera plaça que en el Grup E-B segueix en mans de Proinbeni UPB Gandia. Els d'Alejandro Mesa visitaven al segon classificat, Sercomosa Molina Basket, però en un encontre molt seriós i amb molt d'esforç arrere, els de Gandia es van fer amb la victòria per 57-75, deixant al conjunt murcià a tres victòries. A més, la jornada encara va ser més redona per a Proinbeni UPB Gandia ja que també va perdre La Salut.Archena.

Segueix els resultats i classificacions de les Competicions FEB.