Dossier I Campionat de Clubs U17 3×3
Inscripció d'equips

Estar entre els primers equips que dispute un Campionat d'Espanya de Clubs 3×3 és un dels principals atractius d'una de les grans novetats d'aquesta temporada: el I Campionat de Clubs U17 3×3, que se celebrarà tant en categoria masculina com femenina i al qual encara pots apuntar al teu Club.

El Campionat es desenvoluparà en dues fases (Fase Prèvia i Fase Final) i per concentració, disputant-se tots els partits en les seus que es determinen:

  • Fase Prèvia: 13-14 de maig
  • Fase Final: 20-21 de maig

Cada entitat esportiva podrà inscriure un únic equip (un masculí i un altre femení), podent triar la seu en la qual participar. Les places seran assignades per ordre d'inscripció fins a cobrir els 24 equips masculins i els 24 equips femenins en cada seu. Si una entitat vol inscriure més equips, haurà d'apuntar-se en la llista d'espera que s'obrirà a aquest efecte, de manera que puga optar a una plaça més en el cas de no completar-se la inscripció en acabar el termini.

Els triomfadors d'aquesta primera edició participaran a més en el Campionat d'Espanya 3×3 U17 de Clubs, una competició oficial de bàsquet d'àmbit estatal organitzada per la FEB en Cala Millor (Mallorca).