La Federació Espanyola de Bàsquet i el seu soci patrocinador Endesa, també implicat en la seua àrea de eSports, han anunciat la posada en marxa del circuit de eSports eBaloncesto Challenge by Endesa, una sèrie de tornejos en línia per a competir en el joc NBA 2K21 en la plataforma PlayStation 4.

En aquesta primera temporada, la iniciativa consta de quatre tornejos classificatoris i d'una gran final a Madrid que comptarà amb els huit millors jugadors. Els tornejos classificatoris es jugaran en línia al gener, març, maig i juny de 2021, i la gran final es jugarà presencialment a Madrid durant el mes de juliol, coincidint amb l'últim partit preparatori de la Selecció Absoluta Masculina abans dels Jocs Olímpics de Tòquio 2021. El primer torneig ha obert ja les seues inscripcions per a tots els usuaris espanyols que vulguen inscriure's, i es disputarà els dies 29 i 30 de gener.

La Federació Espanyola de Bàsquet, Endesa i PlayStation s'han unit per a dur a terme aquesta iniciativa que premiarà a tots els classificats amb entrades i marxandatge oficial de les Seleccions, descomptes per a PlayStation Plus i descomptes a la botiga oficial de la NBA. A més, el campió final del eBaloncesto Challenge by Endesa podrà aconseguir una PlayStation 5, entrades per a la NBA, i participarà en el campus de preselecció previ al pròxim torneig oficial de la Selecció Espanyola de Bàsquet eSports. És a dir, que els participants en aquest circuit passaran a ser seleccionables i, sempre que complisquen amb els requisits tècnics imprescindibles per a això, tindran la possibilitat de vestir la samarreta d'Espanya en els tornejos internacionals en els quals es participe.

Consulta tota la informació.