La temporada de bàsquet a Elx va començar amb una exhibició d'energia i tècnica en l'esperat Trofeu Festa d’Elx organitzat per l'Ajuntament d'Elx, on el CBI Elx x Maxiwatt es va enfrontar en una vibrant batalla esportiva contra el combinat de la NCAA americà, Pro Tropper. En un estadi que va congregar a uns 1200 aficionats fervents, l'emoció i l'esperit competitiu van estar a l'ordre del dia.

El partit va finalitzar 90-71 a favor del CBI Elx x Maxiwatt. Amb aquesta victòria, l'equip no només ha establit un precedent prometedor per a la temporada, sinó que ha demostrat una sinergia i compromís molt esperats per l'afició.

Com a nota de color, durant l'entretemps es van presentar les 12 associacions sense ànim de lucre d'Elx que seran secundades pel club. Cadascuna d'aquestes organitzacions comptarà amb un partit del primer equip al llarg de la temporada per a recaptar fons destinats a les seues respectives causes, fusionant així la passió per l'esport amb un compromís ferm cap al benestar comunitari.