CBI Elx ha anunciat la seua campanya d'abonaments per a la temporada 2023/2024, introduint una emocionant novetat per als amants de l'esport: un abonament conjunt per als partits dels primers equips masculí i femení.

Amb el lema “Uneix-te al joc”, CBI Elx ofereix una oferta que pretén que siga irresistible per als seguidors de l'esport de la cistella: un abonament conjunt per només 50 € que permetrà l'accés a tots els partits de tots dos equips durant la temporada.

Aquest abonament conjunt representa una iniciativa sense precedents en la història del club, animant als aficionats a fer costat tant a l'equip femení en 1a Divisió Femenina com al masculí en la Lliga EBA. No obstant això, aquells que preferisquen abonar-se només a un dels equips poden optar per l'abonament masculí de la Lliga EBA per 40 € o el femení de 1a DF per 20 €.

Amb aquest nou pas, CBI Elx reforça el seu compromís amb la igualtat de gènere en l'esport i continua fomentant l'amor pel bàsquet a la ciutat.

Els abonaments ja estan disponibles en la pàgina web del club i es poden adquirir a través del següent enllaç: https://www.cbielche.es/abonos2324