El Club Bàsquet Femení Cabo Mar, des del seu compromís amb l'esport femení, les dones i la seua visibilització en la societat, s'ha adherit a la iniciativa “On estan elles” de l'oficina del Parlament Europeu a Espanya, amb l'objectiu de visibilitzar la presència de dones expertes en l'espai públic, especialment com a ponents en debats, esdeveniments i conferències.

Amb aquest objectiu han organitzat unes xerrades online, “ELLES COMPTEN”, orientades al món de l'esport i, més concretament, al bàsquet femení.

En elles participaran dones de gran rellevància com:

Laura Gil: jugadora de València Basket i internacional amb la Selecció Espanyola.

Montse Brotons:  actual jugadora d'Embotits Pajariel Bembibre, exjugadora de les ORU Golden Eagles i internacional en categories de formació.

Ángela Vendrell: jugadora del Picken Claret,  exjugadora del Pas Giannina de Grècia i de la Universitat d'Alabama, passant per la Selecció Espanyola U18.

María Cortés: Àrbitra de la FBCV i de la Federació Espanyola de Bàsquet.

Isabel Fernández: actual entrenadora del USC Freiburg (Alemanya), vicepresidenta del Club Bàsquet Aros de Lleó i exjugadora professional.

Amb aquesta iniciativa, el Club espera acostar a totes les seues jugadores, famílies i qualsevol persona interessada a la carrera professional de cadascuna d'elles i a totes les experiències i vivències que han tingut al llarg del seu camí en el món del bàsquet femení.

La primera xarrada tindrà lloc diumenge 29 de novembre a les 18 hores.