Galeria de fotos
Estadística

De nou, CB Jovens Almàssera s'ha proclamat campió de la Lliga Valenciana 2022 en 1a Divisió Masculina derrotant en la final a NB Torrent B per 45-55.

Es tracta del segon títol de manera consecutiva per al CB Jovens Almàssera. Però no són només dos trofeus els que l'entitat de L'Horta Nord guarda en les seues vitrines, sinó que estem davant un dels clubs històrics de la competició. A aquests dos títols més recents, suma els aconseguits en els anys 2007, 2009, 2011, 2012 i 2013.

El Pavelló Poliesportiu d'Anna ha sigut l'escenari de la final, i fins allí s'ha acostat el regidor d'Esports de la localitat, Gustavo Molina, per a veure l'esdeveniment en directe. Al costat d'ell han estat també el directiu de la FBCV Fernando Carrasco i el president del CB Anna Ricardo Torregrosa.

Jesús Andreu, del NB Torrent B, i Hugo Rueda, del CB Jovens Almàssera, han compartit el trofeu al Millor Jugador de la final després de sumar tots dos 18 punts de valoració.

 

El partit va començar amb el CB Jovens Almàssera aprofitant el baix encert anotador del rival en els compassos inicials per a fer-se amb els primers avantatges en el marcador. El seu bon percentatge des del triple ajudava i d'aquesta manera l'equip dirigit per Eloy Bonet arribava al descans mantenint la renda psicològica dels 10 punts.

No obstant això, els torrentins van eixir de vestuaris molt més entonats i encara que la sort en el tir exterior els continuava sent esquiva, van dominar per complet la pintura i van aconseguir entrar a l'últim quart només 3 punts a baix. Però ací va vindre la reacció dels jugadors d'Almàssera, que van tornar a espentar amb força i a jugar les seues opcions en els minuts finals per a alçar de nou el trofeu de campions.