Els dies 25 i 26 de novembre es celebra la Copa Júnior Femení Preferent. L'escenari serà el Pavelló Municipal de Castalla, fruit de l'acord aconseguit entre la FBCV i l'Ajuntament de Castalla per a la promoció del bàsquet en la localitat. Tots els partits podran seguir-se en directe a través del Canal YouTube FBCV amb la retransmissió de InGame Produccions, proveïdor audiovisual de la FBCV.

NBF Castelló, Giticsa Jovens L’Eliana, Caixa Popular CB Tavernes i Innolandia CBF Cabo Mar lluitaran per un títol que porta aparellat un premi doble, ja que el campió de la Copa, a més de proclamar-se campió de la competició, ascendirà a Nivell 1 per a la següent temporada sempre que a la finalització de la competició en el seu grup, ocupe una de les places que donen dret a participar en els Quarts de final del Campionat Preferent.

Giticsa Jovens L’Eliana, Innolandia CBF Cabo Mar i Caixa Popular CB Tavernes arriben a la cita invictes. Per a L'Eliana i Cabo Mar, sis victòries en els seus sis partits. Per part seua, Caixa Popular CB Tavernes també està imbatut però amb un partit menys que el seu principal rival en el grup, Mútua Llevant NB Alcoi, a qui visitarà precisament en la pròxima jornada de lliga. L'únic conjunt que sí que ha patit alguna derrota en esta primera volta de la competició és NBF Castelló. Precisament, les castellonenques han caigut este passat cap de setmana a mans de DSL CBF Port Sagunt, amb el que continuen al capdavant de la taula en el seu grup amb un balanç de 4 victòries i 2 derrotes.

Dissabte 25 de novembre
17:00 h. Semifinal 1. Giticsa Jovens L’Eliana – NBF Castelló
19:00 h. Semifinal 2. Innolandia CBF Cabo Mar – Caixa Popular CB Tavernes

Diumenge 26 de novembre
11:00 h. Final. Guanyador Semifinal 1 – Guanyador Semifinal 2