Partidos en directo – Canal FEB
Partidos en directo – Canal Twitch
Resultats i estadístiques masculí
Resultats i estadístiques femení

La Comunitat Valenciana aconseguix ser subcampiona d'Espanya per partida doble en el Campionat d'Espanya Minibasket de Seleccions Autonòmiques. Segon lloc tant en categoria masculina com femenina en el mateix any, un èxit inèdit fins al moment i que ve a confirmar el creixement imparable que està tenint el bàsquet de formació en la Comunitat en les seues edats més primerenques, amb cada vegada més xiquets i xiquetes mostrant la seua afició pel nostre esport i exhibint el seu enorme talent.

La Selecció Aleví Masculina es va plantar en els encreuaments amb una Fase de Grups impecable, superant a Extremadura (73-22), Melilla (64-12) i Madrid (76-88). En quarts de final va derrotar amb molta solvència a Aragó (74-24), entrant així en la lluita per les medalles. En semifinals esperava Andalusia, un dur rival al qual va aconseguir véncer gràcies a un extraordinari quart període (59-74). I ja en la Final, emocionant partit davant Catalunya, on l'equip entrenat per Carlos Plaza va marxar al descans amb avantatge, però un parcial de 15-5 en el quart període va tornar a ficar a Madrid en el partit, donant pas a una apretada recta final que es va resoldre en l'últim minut premiant l'encert del rival des de la línia de tirs lliures (71-67).

La Selecció Aleví Femenina també va començar amb molt bon peu el Campionat, guanyant els seus dos primers partits davant Castella-la Manxa (68-16) i Melilla (63-12). No obstant això, la derrota en l'últim partit de la Fase de Grups davant Catalunya (83-57) anunciava un dur rival per als quarts de final. Però les jugadores dirigides per Cristina García van demostrar que estaven disposades a lluitar cada pilota i amb eixa tenacitat i esforç van véncer primer a Canàries en l'encreuament (63-82) i després a Madrid en semifinals (46-47). En la Final davant Andalusia també es va estar molt prop de la victòria, però un bon sprint final de les andaluses va acabar amb el somni de ser campiones d'Espanya (60-70).

Destacar també la bona actuació que han tingut els dos àrbitres FBCV en el Campionat d'Espanya. Prova d'això és que Andrés Abad va ser designat per a dirigir una semifinal masculina i Jorge Lozano el partit pel 3r i 4t lloc masculí.