El president del TAU Castelló, Luís García, ha donat a conéixer la campanya d'abonaments del TAU Castelló per a la temporada 2022/2023 en una roda de premsa celebrada en el Ciutat de Castelló. “Després dels anys que hem tingut amb el COVID, creiem que ha arribat el moment del gran enlairament. Volem tornar, com a mínim, als números d'abans de la pandèmia”, declarava Luís García.

El primer equip del TAU Castelló competirà una temporada més en la categoria LEB Or, la segona divisió del bàsquet espanyol; on l'equip de la Plana comptarà amb Juan Antonio Orenga en la seua banqueta.

La campanya d'abonaments començarà el dilluns 4 de juliol i es durà a terme en les oficines del club, situades en el Pavelló Ciutat de Castelló, en horari de dilluns a divendres de 17.00 h 20.00 h i a través del web del club. Fins al dia 15 de juliol, els abonats i socis del TAU Castelló tindran les seues localitats de la temporada anterior reservades. A partir d'aquest dia, totes les localitats seran alliberades i estaran a la disposició del públic.

El club espera reenganxar a l'afició en una temporada on el seu suport serà decisiu veient el potencial dels equips d'aquesta categoria.