Amb el lema “Gràcies!” el TAU Castelló començarà aquest dilluns 5 de juliol la seua campanya d'abonaments per a la temporada 21-22, la que serà la seua setena temporada en LEB Or . “És un any per a donar gràcies. Gràcies a tots per seguir al nostre costat en un any tan complicat. Gràcies als socis i als nous socis que es van fer en el playoff. Gràcies als patrocinadors i col·laboradors que han seguit en el projecte. I gràcies a l'equip i cos tècnic per haver-nos fet gaudir de la millor temporada de la història”, confessava el president Luis García.

El club ha mantingut els preus de la passada temporada i a més a tots aquells abonats de tota la temporada anterior (no inclou els del playoff) que executen la renovació abans del 20 de juliol tindran un descompte del 50%. Un any més els abonats del Vila-real CF podran traure's l'abonament del TAU Castelló de manera gratuïta.

A partir del dilluns tots aquells abonats que vulguen renovar o aquelles persones que vulguen traure's l'abonament per primera vegada podran acudir a les oficines del club en el pavelló Ciutat de Castelló, que estaran obertes de 17h a 20:30h de dilluns a divendres. Aquells que vulguen fer-ho des de casa també poden, mitjançant la modalitat online en la web del club www.taucastello.com