Amb una plaça d'ascens a la Lliga Endesa i deu candidats a la seua conquesta, la segona fase de competició en LEB Or començarà aquest pròxim cap de setmana després de definir-se el nom dels seus participants, el balanç amb el qual arribaran al moment més important de l'any i el seu calendari d'enfrontaments directes. Un tram final que es prolongarà fins al pròxim 14 de maig i en el qual es definiran els llocs de cara a uns Playoffs que se celebraran entre el 21 de maig i el 19 de juny.

Serà per tant en la nit del pròxim divendres quan la Lliga LEB Or inicie la seua lluita per l'ascens amb l'estrena d'una segona fase de competició a la qual han arribat els cinc millors equips del primer tram de lliga, entre ells TAU Castelló i HLA Alacant. Una segona fase que començarà amb una classificació elaborada amb els resultats que tots ells arrossegaran dels seus enfrontaments directes i que tindrà al Leche Río Breogán com el primer líder d'aquesta.

Amb eixe punt de partida, el nou tram de competició arrancarà en la seua segona jornada donat l'ajornament de la primera dies arrere per a la disputa dels últims encontres ajornats de la primera fase. Igualment, tots els equips recuperaran aquesta data de competició abans del terme de la primera volta de competició d'aquesta nova fase el pròxim 9 d'abril.

D'aquesta manera, la Lliga iniciarà ara la lluita per les places que donarà lloc a la disputa dels Playoffs per l'ascens i que tindran lloc entre el 21 de maig i el 19 de juny de 2021.

Accede al calendario completo.