El 12é Campionat d'España CaixaBank U22 BSR (Bàsquet en Caira de Rodes) que s'ha celebrat el passat cap de setmana, 30, 1 i 2 de Juliol, en el Pavelló Dolores Escamilla de Godella ha conclòs amb la Selecció Valenciana proclamant-se campiona d'Espanya, en segona posició ha acabat Zuzenak de Vitòria i en tercer lloc l'equip del ADM Econy de Gran Canària.

El quintet ideal ha estat format pel jugador de Comunitat Valenciana Fesa, Adrián García, Biel Carbo de Catalunya, Naiara Rodríguez de Zuzenak, Juan Fuentes de Madrid i Alejandro Costa d'Econy-Gran Canària.

L'organització, a càrrec de l'Ajuntament de Godella i l'Associació ADIV, ha estat un èxit i ha ajudat a potenciar l'enorme espectacle que els quasi 90 esportistes que s'han donat cita a Godella han brindat al públic.

L'entrenador de la Selecció Valenciana-FESA, i membre d'ADIV, Víctor Carnero, ha destacat que “aquests esdeveniments, per damunt del resultat, ens han d'ajudar a potenciar que les persones amb Discapacitat Física a la Comunitat Valenciana, sobretot joves, s'animen a practicar esport, i concretament, el nostre esport, el BSR, ja que és molt dinàmic i divertit, tant per al públic com per a l'esportista”.