Amb aquest títol, la FBCV ha celebrat una activitat de promoció del nostre esport en el CEIP Forn d’Alcedo amb la col·laboració d'Ana Belén Álvaro, ex-jugadora professional de bàsquet i entrenadora superior.

La jornada va començar amb una exposició en aula, en la qual es va fer una retrospectiva dels inicis d'Ana Belén Álvaro en l'esport, que també van tindre el seu origen en el seu propi centre escolar. Al temps, es van abordar els valors que acompanyen sempre a qualsevol esport i les qualitats i conductes que es desenvolupen amb la seua pràctica, tot això a través d'accions en les quals els alumnes havien de participar activament.

I a continuació, eixida a la pista de joc per a realitzar una transferència de tot l'abordat a l'aula, tractant d'inculcar en els xiquets i xiquetes els beneficis de fer esport. Molts d'ells van descobrir el bàsquet per primera vegada i tant de bo prompte se sumen a eixa gran quantitat de joves que cada vegada en major número gaudeixen amb la seua pràctica en la Comunitat Valenciana.