Les competicions Sènior i Júnior masculines han arribat aquest cap de setmana a l'equador. Acaba la primera volta i amb ella fem un repàs dels líders de grup en Sènior 1a i 2a Zonal.

Quatre grups integren la Sènior Masculí 1a Zonal i en dos d'ells ens trobem a líders invictes. Es tracta d'Inalco l'Alcora Caixa Rural en el Grup A i CD Salesians Alacant en el Grup D. NB Torrent C i CB Genovés Gsport Roig encapçalen els altres dos encara que CB Algemesí té un partit pendent que podria canviar les posicions de dalt.

La competició Sènior Masculí 2a Zonal està formada per sis grups en els quals regna la igualtat. No en va, no hi ha equips imbatuts i en alguns d'eixos grups ens trobem amb un conjunt dalt prou nombrós, com succeeix per exemple en el Grup C. Siga com siga, i donant per fet que queda molt per decidir en la segona volta, en aquests moments els equips que l'afrontaran com a líders són CB Massamagrell, CB Silla, CB Xirivella C, Club Bàsquet L'Olleria, CB Castalla i CB Beniali Sant Joan.

Descarrega l'App Oficial FBCV i segueix tots els resultats.