La FBCV ha aconseguit un acord amb el Club Noubrot Bàsquet Alcoi perquè la localitat alacantina, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcoi, es convertisca en l'escenari de les Finals de la Lliga Valenciana 2023 en les seues principals categories: Or, Femenina, Plata i EBA

D'aquesta manera, el Pavelló Francisco Laporta d'Alcoi albergarà els dies 23 i 24 de setembre la lluita pel primer títol oficial de la temporada. Un gran cap de setmana per al bàsquet de la Comunitat Valenciana.

La Lliga Valenciana Femenina inaugurarà les Finals el dissabte 23 de setembre a les 17.30 h. Aspiren al títol els tres equips de la Comunitat en LF Challenge i Lliga Femenina-2: La Cordà de Paterna NB, Picken Claret i Fustecma NBF Castelló. Tots ells s'enfrontaran prèviament entre sí a una sola volta per a determinar als que seran els dos finalistes d'aquesta edició de la Lliga Valenciana Femenina.

A continuació, el dissabte a les 20.00 h. es disputarà la Lliga Valenciana Or. El clàssic enfrontament directe entre HLA Alacant i Amics Castelló que arribarà a tan sols una setmana de l'inici de la LEB Or.

El diumenge 24 de setembre al matí gaudirem d'altres dues finals més. A les 10.00 h. es posarà en joc el títol en la Lliga Valenciana EBA, una competició en la qual enguany prendran part els equips El Pilar UPV, Mantefont EB Vila real, CB Jorge Juan Tártaros Gonzalo Castelló, Family Cash NB Xàtiva i València BC.

I a les 12.30 h. tancarà el calendari de finals la Lliga Valenciana Plata, que seguirà el mateix sistema de competició que la Lliga Valenciana Femenina. Així, CB Alginet, CB L'Horta Godella i Maderas Sorlí Benicarló s'enfrontaran prèviament per a decidir als dos finalistes.

Aquestes quatre finals de la Lliga Valenciana 2023 podran seguir-se en directe a través del Canal YouTube FBCV. ¡Subscriu-te!