El Programa de Tecnificació de la FBCV, la iniciativa que desenvolupa la Federació en col·laboració amb els clubs per a ajudar en la seua formació als joves talents del nostre esport, té un cap de setmana carregat d'activitats.

Açò és el que hi ha previst per al diumenge 29 de gener:

  • La Preselecció Aleví de la Comunitat Valenciana continuarà amb la seua preparació del Campionat d'Espanya Minibasket amb una doble sessió de treball a Guadassuar. Els xics entrenaran de 10.00 a 11.45 i de 16.00 a 17.30 h., mentre que les xiques ho faran d'11.45 a 13.30 i de 17.30 a 19.30 h.
  • La generació 2011 tindrà nova Jornada de Tecnificació en les seues tres seus oficials: Sedaví, Agost i l'Alcora.
  • La generació 2013 debuta en el Programa de Tecnificació amb la celebració de les Jornades de Detecció. Es tracta d'una activitat que es realitzarà en sis seus de manera simultània (Alacant, Gata de Gorgos, Moixent, Cullera, Manises i Borriana) i per a la qual s'han inscrit entorn dels 340 jugadors/es de tots els punts de la Comunitat. Les Jornades de Detecció són la porta d'entrada al Programa de Tecnificació, ja que serà el punt inicial a partir del qual es començaran a configurar els grups definitius de jugadors/es que s'integraran en cada seu.

Els horaris específics de cada activitat i els jugadors/es convocats poden consultar-se a través del següent enllaç.

Accedeix també a la Guia del Programa de Tecnificació.