Dossier I Campionat de Clubs U17 3×3
Inscripció d'equips

Continua la inscripció d'equips per a participar en una de les grans novetats de la temporada: el I Campionat de Clubs U17 3×3. Es tracta d'una competició per a clubs FBCV, tant en categoria masculina com femenina.

El Campionat es desenvoluparà en dues fases (Fase Prèvia i Fase Final) i per concentració, disputant-se tots els partits en les seus que es determinen:

  • Fase Prèvia: 13-14 de maig
  • Fase Final: 20-21 de maig

Cada entitat esportiva podrà inscriure un únic equip (un masculí i un altre femení), podent triar la seu en la qual participar. Les places seran assignades per ordre d'inscripció fins a cobrir els 24 equips masculins i els 24 equips femenins en cada seu. Si una entitat vol inscriure més equips, haurà d'apuntar-se en la llista d'espera que s'obrirà a aquest efecte, de manera que puga optar a una plaça més en el cas de no completar-se la inscripció en acabar el termini.

La disputa d'aquesta competició obri, a més, la possibilitat de participar en el Campionat d'Espanya 3×3 U17 de Clubs, una competició oficial de bàsquet d'àmbit estatal organitzada per la FEB en Cala Millor (Mallorca).