Una vegada conclòs el termini preferencial per a les aficions dels huit clubs que participaran en la Copa de S. M. La Reina LF Endesa 2022 a València, el València Basket i la Federació Espanyola de Bàsquet han posat a la venda els abonaments restants per al públic general. Des d'aquest precís moment, els aficionats que ho desitgen tenen en aquest enllaç a la seua disposició els abonaments per a presenciar un torneig que es disputarà en el Pavelló Municipal Font de Sant Lluís (València) del dijous 24 al diumenge 27 de març.

L'abonament de tipus B (sectors preferent i tribuna corba de la Fonteta) té un preu de 40 euros, mentre que l'abonament de tipus C (graderia de canastra i graderia lateral de la Fonteta) es pot adquirir a 30 euros.

El dijous 24 es disputaran els dos primers quarts de final. A les 18.30 hores (17.30 a Canàries) es jugarà el Perfumeries Avinguda-IDK Euskotren. Tres hores més tard, a les 21.30 hores, donarà principi el Cadi La Seu-Lointek Guernica.

Els dos enfrontaments restants de quarts se celebraran el divendres 25 de març. El Spar Girona, vigent campió, s'enfrontarà al Movistar Estudiants a les 18.30 hores (hora menys a Canàries). Per part seua, el València Basket i el Casademont Saragossa es jugaran l'última plaça en semifinals a partir de les 21.00 hores.

El dissabte 26 tindran lloc les dos semifinals (14.00 i 17.30 hores). El partit pel títol començarà a les 16.30 hores (15.30 a Canàries) del diumenge 27 de març.