Anna Gómez Igual, destacada jugadora i ex-capitana del València Basket, ha anunciat la creació de la “3×3 Academy Cup”, un torneig de bàsquet 3×3 dissenyat especialment per a xiquets i joves. Aquest torneig, que busca promoure la passió pel bàsquet i fomentar un estil de vida saludable, es durà a terme a Vinalesa el 18 de juny.

A més de la competició esportiva, el torneig posarà un fort èmfasi en la diversió i la participació activa de tots els assistents. Hi haurà una àmplia gamma d'activitats complementàries, concursos i jocs per a assegurar que tant els jugadors com els espectadors gaudisquen d'una experiència completa.

Durant el torneig es duran a terme activitats paral·leles, com concursos d'habilitats, concursos de triples, jocs, etc. A més, l'esdeveniment comptarà amb speaker, dj i foodtrucks. Tot amb l'objectiu de fer de la competició una jornada especial per als participants i els seus acompanyants.

L'objectiu principal d'aquest torneig és brindar als xiquets i joves una experiència esportiva enriquidora, en la qual puguen desenvolupar les seues habilitats, interactuar amb altres jugadors i, sobretot, divertir-se. Anna Gómez ha afirmat que es compromet a garantir que tots els aspectes del torneig estiguen dissenyats per a promoure la participació activa i la diversió dels assistents. “L'esport no sols és sobre competir, sinó també sobretot gaudir i crear records duradors. Volem que aquest torneig siga un lloc on els joves puguen alliberar la seua passió pel bàsquet i al mateix temps divertir-se en un entorn segur i acollidor”, ha comentat.

Les inscripcions per al torneig de bàsquet 3×3 per a xiquets i joves estan obertes en la pàgina web https://campusannagomez.com/torneos-basquet-3×3/. Els interessats poden sol·licitar més informació en el correu electrònic [email protected]. Les places són limitades, per la qual cosa es recomana als equips interessats que s'inscriguen el més prompte possible.

Aquest torneig no seria possible sense el suport del Club de Bàsquet Vinalesa, l'Ajuntament de Vinalesa, la Mancomunitat del Carraixet i els patrocinadors Solana i Mengod, els qui comparteixen la seua visió de promoure l'esport entre els joves i contribuir al seu desenvolupament personal. Per a obtindre més detalls sobre el torneig i estar al corrent de les últimes actualitzacions, pots seguir l'esdeveniment en les xarxes socials 4.ever.annagomezigual (instagram) i 4ever Anna Gómez (facebook).