Picanya Bàsquet es otro de los clubes de la Comunidad Valenciana que ha aprovechado estos días para realizar su presentación oficial.
En el caso de Picanya, además, estamos ante una temporada que para ellos es de récord, con 20 equipos y más de 300 jugadores/as.
 
A continuación, reproducimos la nota de prensa enviada a los diferentes medios, en la que Picanya Bàsquet comparte su ilusión por cómo se desarrolló el acto y por cómo está creciendo nuestro deporte en el municipio valenciano.
 
 
Hi ha una vesprada a l'any, especialment màgica per a totes i tots els que compartim esta il·lusió col·lectiva que hui és el Picanya Bàsquet. Una vesprada en la que es juntem totes i tots, majors, menuts, amics, germans, mares, pares, jugadors, entrenadors, patrocinadors, l'Alcalde… i fem festa grosa. La vesprada de la PRESENTACIÓ, la vesprada en la que Picanya es vesteix de taronja i negre.
 
Gràcies per vindre
Amb el pabelló ple, com ja passa des de fa anys, sense seient lliures i, puntualment a les 20.00h començà este passat divendres l'acte de presentació dels equips del nostre club per a esta temporada 2015-2016 (la temporada 27 en la nostra història) en el que, en primer lloc, hem d'agraïr la col·laboració de totes aquelles persones que, any rere any, ens presten el seu suport. Agraïr també, per suposat, la presència de tantíssims amics, amigues, pares, mares, iaios, germans, germanes… sense els quals tot això no tindria sentit.
 
Una gran festa
L'acte arrancà amb la presentació dels patrocinadors d'esta temporada 2015-2016 en la que compten amb patrocinadors que ja estan amb nosaltres molts anys com ara l'Ajuntament de Picanya, l'Escola Gavina o Ford Auto-Picanya, altres que porten menys temps com ara Imprenta Picanya o Clínia Dental Tania Arteta i, fins i tot, aquells que tot just s'incorporen esta temporada com són Clínica Maria Mil, Inmobiliari Futur Piso, Fundació Baleària i, principalment, Taller Ruedas Rápidas, principal patrocinador privat del club i que va estar representat pel seu gerent el picanyer i bon jugador de bàsquet Carlos Santa que va pronunciar unes paraules.
 
A partir, d'ací, la col·laboració del públic (mòbil en mà) va donar pas a la part més important de la presentació. L'eixida un per un dels més de 300 jugadors i jugadores que enguany integren els 20 equips del nostre club.
 
Molt a celebrar (tres títols, dos ascesos i rècord de jugadors i jugadores)
Enguany, a més, vam poder celebrar vàries coses. Per a començar celebràrem que esta temporada hem superat la mítica xifra dels 300 jugadors i jugadores (arriben ja a 305) cosa que ens converteix en la plantilla més extensa de cap club, de cap esport, en la història de l'esport al nostre poble. Celebràrem que, per primera vegada, competim a SENIOR MASCULÍ AUTONÒMIC i JUNIOR PREFERENT com a resulltat dels dos títols de l'any passat (tres si sumem la Lliga Valenciana) de la temporada passada (que també vam presentar a l'afició en esta presentació amb confetti i música). Celebràrem que, per primera vegada en la història de Picanya, del nostre poble, un esport col·lectiu manté DOS EQUIPS SENIOR FEMENÍ cosa que no havia passat mai.
 
Fotos i regals per a acabar
La tradicional "foto de família" que podeu veure com a encapçalament d'esta notícia i les fotos dels equips van tancar este acte que tingué la seua "guinda" amb un regal per a cada jugador i jugadora: una motxilleta amb els logos i colors del club per gentilesa d'Imprenta Picanya.
Les fotos les podeu trobar a les galeries enllaçades ací baix.
 
NOTA FINAL: Ens consta a més que molts sopars als bars de Picanya posaren punt i final a la vesprada més màgica del bàsquet picanyer en la millor companyia. Com ha de ser!
 
 
Todas las fotografías del acto están disponibles en los siguientes enlaces: