Ja es coneixen a tots els campions de la Lliga Valenciana 2021 en l'edició València-Castelló. La sèrie de finals s'obria el dissabte a Cullera amb la Final Infantil Masculina davant l'atenta presència del regidor d'Esports de la localitat, Javier Cerveró. El Pilar inaugurava aquest palmarés de la Lliga Valenciana 2021 fent-se amb el triomf en Infantil Masculí. I a continuació, en femení, Dénia Bàsquet també s'alçava amb la victòria.

Paral·lelament, L'Alcúdia també donava a conéixer als campions en categoria Cadet, amb Giticsa UBF Torrent guanyant en femení i amb el CB Oliva recollint el seu trofeu en masculí davant la renúncia del rival a disputar la Final.

I a la vesprada van entrar en joc els Sèniors i Júniors, amb doblet del CDSC Godella en Femení i triomfs també de CB Escolàpies i Sportiu Xe Alaquàs. Finalment, en les Finals del diumenge, victòries de CB Algemesí i Bàsquet Morvedre.

Aquestes són totes les Finals disputades:

Júnior Masculí Autonòmic/Preferent
Bàsquet Morvedre 7555 Martínez Valls
MVP: José Moya (Bàsquet Morvedre)
Gran primera meitat del Bàsquet Morvedre per a deixar pràcticament sentenciada una Final que Martínez Valls va tractar d'alçar però en la qual es va trobar amb un rival ben posicionat en la pista que va saber frenar qualsevol intent d'aproximació en el marcador.

Sènior Masculí Zonal
CB Algemesí 72 63 Euforia CNB Xàtiva C
MVP: Sergi Gimeno (CB Algemesí)
La seua excel·lent actuació en el segon període li va valdre al CB Algemesí el títol de campió. Un parcial de 22-9 que li va portar a posar-se per davant amb un lleuger avantatge que acabaria sabent conservar durant la resta de l'encontre.

Sènior Masculí Autonòmic/Preferent
TAU Castelló C 6062 CB Escolapias
MVP: David Jurado (CB Escolàpies)
CB Escolàpies va ser el que finalment va saber traure rèdit d'un curiós partit en el qual les defenses es van imposar als atacs, amb imprecisions i falta d'encert que van fer que tots dos equips arribaren al descans amb tot just 25 i 24 punts anotats. Però les coses van canviar en la segona meitat i prova d'això és que pràcticament es van anotar en un període els mateixos punts que durant tota la primera part. I encara que inicialment semblava que els castellonencs tenien les de guanyar, entrant amb avantatge a l'últim període, va estar finalment CB Escolàpies el que va acabar imposant-se en un emocionant final.

Júnior Masculí Zonal
Baixens CD Berenguer Dalmau 5658 Sportiu Xe Alaquàs
MVP: Pablo Simarro (Sportiu Xe Alaquàs)
Una altra de les finals més igualades en l'edició València-Castelló. Els dos equips van competir a fons de tu a tu per a tractar de traure avantatge en cada moviment, però al colp d'un dels equips responia el rival amb una altra acció millor, fins que es va arribar als instants decisius i ací la fortuna va somriure als jugadors del Sportiu Xe Alaquàs.

Sènior Femení
CDSC Godella 6647 Calvestra Basket
MVP: Elisa Benavent (CDSC Godella)
Calvestra Basket es va fer amo de la primera meitat, però el CDSC Godella va protagonitzar una espectacular remuntada després del descans amb un bon joc d'atac i una millor defensa, deixant al rival en només 4 punts anotats en eixe tercer període i allò que era encara més important: una dinàmica de joc totalment al seu favor que li va servir posteriorment per a sentenciar completament el partit.

Júnior Femení
CDSC Godella 4819 CB Tavernes
MVP: Lucía Gimeno (CDSC Godella)
El partit va començar molt igualat, però les jugadores del Sagrado Corazón de Godella van estrényer l'accelerador en el segon període i van sentenciar el partit després del descans per a proclamar-se campiones en Júnior Femení.

Cadet Femení
Giticsa UBF Torrent 5843 CB Tavernes
MVP: Nora Rubio (Giticsa UBF Torrent)
Dominant ja des de l'inici, Giticsa UBF Torrent va fer valdre el seu xicotet avantatge acumulat davant un CB Tavernes que va aconseguir acostar-se perillosament en el marcador en diversos moments de l'encontre, comprometent un triomf que finalment s'acabaria confirmant en favor de les torrentines.

Infantil Femení
Giticsa UBF Torrent 3858 Denia Bàsquet
MVP: MVP: Carla González (Denia Bàsquet)
Victòria solvent de Dénia Bàsquet davant un rival que va lluitar amb totes les seues forces però que es va veure penalitzat per la seua falta d'encert anotador en els compassos inicials del partit.

Infantil Masculí
El Pilar 7145 CB Alginet
MVP: Giovanni Krishnan (El Pilar)
Al Pilar li va costar molt entrar en partit, però quan ho va fer, va despertar per complet imposant un parcial de 14-4 per a posar-se per davant i canviar la dinàmica de l'encontre. I encara que CB Alginet no estava disposat a renunciar tan prompte a la victòria i el partit es va anar igualant durant la segona meitat, el conjunt col·legial va saber mantindre el seu avantatge per a assegurar-se el triomf final.