En directo Canal YouTube FBCV
Galería de fotos
Highlights 1ª Jornada
Highlights 2ª Jornada

València Basket revalida el seu títol de campió Júnior Femení Autonòmic després de guanyar tots els seus partits de la Fase Final, celebrada durant tot el cap de setmana en el Pavelló Pau Gasol de L'Alfàs del Pi i emesa en directe a través del Canal YouTube FBCV. CB Terralfàs és subcampió i tots dos equips aconsegueixen a més la classificació per al Campionat d'Espanya de Clubs. Fundació València Bàsquet 2000 B finalitza en la tercera plaça i Picken Claret és quart.

El president de la FBCV, Salvador Fabregat, ha fet lliurament dels trofeus a tots els equips acompanyat pels regidors de L'Alfàs del Pi José PlazaMarisa Cortés i Toni Such, així com pels directius de la Federació Fernando Carrasco i Juan Miguel Sila. La jugadora del València Basket Awa Fam ha rebut el guardó de Millor Jugadora de la Fase Final.

València Basket arribava a l'última jornada després d'haver guanyat els seus dos partits previs però amb alts i baixos en el joc en determinades fases de tots dos encontres. No obstant això, el d'aquest diumenge era el partit decisiu i eixos dubtes van desaparéixer només començar, fent-se ja en la primera part amb un avantatge de 20 punts sobre una Fundació València Bàsquet 2000 que va continuar intentant-ho en la segona meitat però que poc va poder fer davant el potencial d'un València que va guanyar amb autoritat per 65-33 per a proclamar-se campió invicte.

I en el partit que tancava la Fase Final, tot obert i moltes combinacions possibles. Al CB Terralfàs li bastava amb la victòria per a ser subcampió, però Picken Claret necessitava guanyar per més de 25 punts si volia ser el gran beneficiat en un triple empat. S'esperava un encontre molt igualat i es va complir amb el guió. Prova d'això és que al descans s'arribava amb empat a 30, així que tot encara per decidir. La segona meitat es va mantindre en la mateixa línia, amb els dos equips donant-ho tot en la pista i una afició que acompanyava des de la graderia. Però el pas dels minuts jugava en contra de Picken Claret, CB Terralfàs va anar guanyant confiança i va acabar per emportar-se el triomf final per 52-62 per a ser subcampió i poder a més participar en el Campionat d'Espanya de Clubs.